Blogy a články

GDPR pre správcov a SVB

21. 11. 2018 - JUDr. Mgr. Marek Perdík

 

Nielen na našich seminároch, ale aj prostredníctvom e-mailov sa nás stále pýtate ohľadom dokumentácie ochrany osobných údajov v súlade s novou právnou úpravou podľa zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov. Podľa typu spracúvaných osobných údajov nastavíme ochranu tak, aby nedošlo k porušeniu povinností. Či už pôjde o záznam o spracovateľských činnostiach alebo posúdenie vplyvu na ochranu osobných údajov.

Pre spoločenstvá vlastníkov bytov a nebytových priestorov a správcov máme spracovanú kompletnú vzorovú dokumentáciu, ktorá je nacenená spôsobom:

PRE SVB 65 € ZA KOMPLETNÚ DOKUMENTÁCIU

PRE SPRÁVCOV 250 € ZA KOMPLETNÚ DOKUMENTÁCIU

Výhodou riešenia ochrany osobných údajov prostredníctvom ZLSBD je, že sa poplatok započítava do členského poplatku v závislosti od toho, ktorý poplatoko je vyšší.

Ak je teda členský poplatok 30 € a ide o SVB, poplatok za dokumentáciu je len zvyšných 35 €. V prípade členkého vo výške napr. 650 €, doplatok pre správcu sa neplatí.

Členom, ktorým sme spracovali dokumentáciu a členom, ktorým sme dokumentáciu skontrolovali a majú ju v poriadku, majú možnosť bezplatne pristúpiť ku KÓDEXU SPRÁVANIA OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV a získať tak verejné označenie kvalitnej ochrany osobných údajov.

V prípade otázok nás môžete kontaktovať na info@lepsiasprava.sk

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Všetky polia sú povinné.



Viac nezobrazovať
Lepšie správy